Specialdesignede hylder i Esbjerg, Varde, Grindsted & omegn 

Går du og drømmer og specialdesignede hylder?

Hos TBK snedker kan jeg lave lige nøjagtigt de hylder du drømmer om, som udgangspunkt tager vi en snak om hvordan dine drømme hylder ser ud, og materialet.
Jeg tager dig med i processen angående dine hylder, fra start til slut. Du får altid et professionelt og tilfredsstillende resultat når du vælger mig som din snedker.

Når du vælger at gøre brug af en snedker til at opfylde dine ønsker omkring hvordan dine hylder skal se ud, er du fri for at gå på kompromis og du får altid den løsning du ønsker dig. Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan dine hylder skal være.

Derfor tager jeg dig med i dialogen omkring hele processen, så du er med til at vælge hvad der passer bedst til din smag og dit hjem.

Hvad koster specialdesignede hylder?

Der er mange ting at tage højde for, når man skal finde en specifik pris på hylderne. Da det er individuelt fra person til person, hvilket materiale man ønsker de skal laves i og som udgangspunkt er prisen varierende alt efter materialevalget på dine hylder.

Når du ønsker specialdesigner hylder er det svært at sætte en generel pris, og derfor er du velkommen til at kontakte mig og så kan vi tage en snak om dine planer og en eventuel pris på hylderne.

Kontakt mig og hør nærmere omkring specialdesignede hylder

Går du med en drøm om at designe dine egne hylder? og kan du ikke finde netop de hylder du ønsker i butikkerne?

Så er du kommet det helt rigtige sted hen, jeg kan være behjælpelig med lige netop hvad du ønsker. Du er velkommen til at give mig et kald på 52 30 99 51 eller sende mig en mail på tbk1302@gmail.com også vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.