Inventarsnedkeri

Har du en idé eller en vision til et møbel? Kan du ikke finde møblet i nogle forretninger? Nægter du at gå på kompromis med din vision? Så har du fundet det rette sted. Hos TBK Snedker & Tømrer klare jeg alle slags snedkeropgaver, heriblandt inventarsnedkeri af specialinventar. Så har du en idé til et bord, en stol osv. som du vil have lavet specielt til dig så kan jeg hjælpe dig.

Hos TBK Snedker & Tømrer tager jeg kunderne med hele vejen fra start til slut når jeg laver inventarsnedkeri. En konstruktiv dialog igennem processen er nødvendig for at finde den perfekte løsning til kunden. Derfor gør jeg alt for et godt samarbejde med vores kunder når det gælder inventarsnedkeri.

Fordele ved inventarsnedkeri

Der er flere fordele ved inventarsnedkeri, men den tydeligste er at kunden får en skræddersyet løsning der passer til netop det problem de står med. På den måde slipper kunden for at kigge efter en løsning der ikke passer helt og som aldrig bliver helt som kunden har forestillet sig. Ved Inventarsnedkeri bliver produktet som du vil have det, da du er med i processen om at lave møblet.

Vi laver blandt andet følgende specialdesignet inventrar:

Hvad koster inventarsnedkeri?

Som så meget andet kommer prisen på inventarsnedkeri an på hvilken slags inventar der er tale om. Samtidig har detaljerne omkring projektet utrolig meget at sige. Inventarsnedkeri er et af de områder hvor det er svært at sætte en fast pris. Men du er velkommen til at kontakte os. Så kan vi få en snak om dine planer og hvad du forventer. Derudfra kan vi begynde at arbejde på en pris.

Få et uforpligtende tilbud på inventarsnedkeri

Så har du brug for inventarsnedkeri er du velkommen til at kontakte TBK Snedker & Tømrer. Du kan altid få fat på mig på telefon 52 30 99 51, ved hjælp af vores e-mail tbk1302@gmail.com eller via vores kontaktformular. Så lover jeg et godt samarbejde med en god dialog og et uforpligtende tilbud på dit inventarsnedkeri.

Kategori reference