Speciallavede plankeborde i Esbjerg, Varde, Grindsted & omegn 

Går du og drømmer om at få et speciallavet plankebord, og ønske du selv at komme med inputs til hvilket materiale det skal være i og bare generelt være med til at bestemme hvordan det skal se ud.

Hos TBK Tømrer og Snedker, producere jeg unikke og speciallavede plankeborde der opfylder dine behov. Jeg tager dine ønsker i forhold til dit nye plankebord meget alvorligt, og jeg ønsker udelukkende at, resultatet bliver som du ønsker det skal være.

Jeg producere plankeborde ud fra hvilket materiale og look du ønsker dit plankebord skal have, jeg rådgiver og vejleder også gerne i forhold til hvilket materiale der kan anvendes, ud fra dine ønsker og behov.

Plankeborde til enhver smag

Hos TBK Tømrer og Snedker, er du sikret et unikt plankebord, da alle plankeborde jeg laver bliver lavet helt unikt ud fra kundens smag og ønsker. Alle plankeborde har forskellige former og udtryk, alt efter hvad kunden vælger.

Inden for plankeborde er der mange forskellige former, såsom kvadratisk eller runde plankeborde, derudover kan de laves med eller uden tillægsplader. Så det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan dit plankebord skal se ud.

Som udgangspunkt skal du vælge træsort, form, størrelse på plankebordet, hvilken slags olie og hvilke ben du ønsker dit bord skal have. Jeg vil altid være behjælpelig med rådgivning og vejledning når du skal vælge træsort, form, med og uden knaster, behandling og ben mm.

Få et uforpligtende tilbud på plankeborde

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilket plankebord du skal vælge. Så kan du altid ringe til mig, også tager vi en snak om hvad dine ønsker er i forhold til form, træsort, længde, oliering mm.

Du er mere end velkommen til at, kontakte mig på 52 30 99 51 eller sende en mail til mig på tbk1302@gmail.com også vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kategori reference