Restaurering af møbler i Esbjerg, Varde, Grindsted & omegn 

Restaurering i denne sammenhæng referere til ældre møbler eller bygninger. Begrebet kan forstås på 2 måder, istandsættelse og renovering/restaurering. istandsættelse er i retningen af en overfladebehandling af et møbel, hvorimod renovering/restaurering referere mere til håndtering af det mere strukturelle og tekniske i bygningens konstruktion.

Restaureringsopgaver efter klassiske håndværksmetoder

Har du brug for en restaurering af dine møbler eller dit hus i Esbjerg, Varde, Grindsted og omegn? Når møbler eller andre ting i dit hus begynder at se slidt og gamle ud, skader det udseendet af huset og får det til at se gammelt sjusket og i nogle tilfælde faldefærdigt ud. Men hvad nu hvis man gerne vil beholde de gamle møbler den klassiske trappe eller den unikke husfacade?

Med restaurering af møblerne kan man genetablere det originale udseende af diverse emner. På den måde behøver du ikke smide dine møbler ud, og du behøver ikke at købe en ny trappe til din opgang. Med restaurering giver jeg dine gamle overflader nyt liv og bringer dem tilbage til deres originale look.

Hvad koster restaurering af møbler?

Prisen afhænger selvfølgelig af projektet. Da restaurering kan omhandle så mange ting er der mange forskellige priser. Restaurering af hus, møbler, trapper osv. er forskellige da de har så stor variation i størrelse og omfatning. Men du kan altid kontakte os på telefon 52 30 99 51, ved hjælp af vores e-mail tbk1302@gmail.com eller via vores kontaktformular. Så kan vi få en dialog om dit projekt og dermed finde en pris for arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud på restaurering

Så ligger du inde med en restaureringsopgave af den ene eller den anden størrelse. så tøv ikke med at kontakte mig på telefon 52 30 99 51, ved hjælp af vores e-mail tbk1302@gmail.com eller via vores kontaktformular. jeg står altid klar med et uforpligtende tilbud på din restaureringsopgave.

Kategori reference