Specialdesignede lister til dit behov

Hos TBK snedker og tømrer kan vi lave speciallister til dig, du kan selv have indflydelse på hvilket materiale, og hvordan de skal se ud.

Jeg kan lave specialdesignede lister til dig uanset hvilket materiale du ønsker og hvordan de skal se ud, så kan jeg være behjælpelig med at producere dine drømme lister.

Hos TBK snedker og tømrer tager jeg dig med gennem hele processen, når du skal have lavet dine speciallister. Jeg fremstiller speciallavede lister til dig og dine behov, hvor vi i fællesskab kan få realiseret dine drømme. Det kan være alt fra trælister, gulvlister, køkkenlister mm.

Speciallister af høj kvalitet

Når du vælger mig til at producere dine speciallister, får du et professionelt håndværk af rigtig høj kvalitet. Jeg udfører snedkerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Prisen afhænger meget af hvilket materiale du vil have produceret dine speciallister i. Hos TBK snedker og tømrer går vi op i at udføre et kvalitetsarbejde for dig, som du er tilfreds med. Derfor tager jeg dig med i processen, fra start til slut så du er med til at bestemme hvordan dine speciallister skal se ud.

Jeg går rigtig meget op i et godt samarbejde og en god dialog, da jeg mener at det er altafgørende for resultatet.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til mig og så kan vi tage en snak om hvad du kunne tænke dig i forhold til dine speciallister.

Ring til mig og hør nærmere om speciallister

Skal du have lavet håndlavet speciallister til dit hjem? men ved du ikke hvilke og i hvilket materiale? Så ring til mig også tager vi en snak om mulighederne for dine speciallister.

Du kan kontakte mig på 52 30 99 51 eller sende en mail til tbk1302@gmail.com også vender jeg tilbage tilbage til dig hurtigst muligt.